Militairen beroofden man voor hotel in Paramaribo en kochten luxe goederen

Paramaribo politie
Is er iets mis met de selectieprocedure van defensie? Want er zijn toch aardig wat verrotte militairen in Suriname. En die verpesten het weer voor de goede.

[quads id=1]

Dit duo heeft een man beroofd voor een hotel te Paramaribo. Ze kochten luxe goederen met het geld. Lees het bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Dit kun je toch niet maken? Zeker niet als militair.

[quads id=1]

Beroving hotel Paramaribo

Auditeur militair overtuigd dat militairen beroofden in Paramaribo. Mitchel L. en Lionel O. moesten zich vrijdag bij de krijgsraad verantwoorden voor een beroving. De verdediging was niet blij met het besluit van de krijgsraad om hun pleidooi te verschuiven. De advocaten zeiden dat zij zich heel goed hadden voorbereid. Rechter Anandkoemar Charan zei dat zij over enkele weken de gelegenheid krijgen om uitgebreid het woord te voeren. Auditeur-militair Roy Elgin eist twee jaar onvoorwaardelijke celstraf tegen beide mannen.

Gevangenis straf

De twee militairen zouden eerder dit jaar een incassoloper van een bedrijf hebben beroofd van een grote som geld aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo. Lionel O. reageerde heel kort op vragen van de auditeur-militair. Die wilde weten wat het aandeel van de mannen was bij de beroving. Lionel O. zei dat hij geen antwoord op die vraag kon geven, omdat hij helemaal niets van de zaak af weet.

[quads id=1]

Hij weet niets

Mitchel L. maakte gebruik van zijn zwijgrecht. Het grootste deel van de buit is teruggevonden bij Mitchel L. Hij verklaarde eerder dat hij schuldig is. Elgin vindt dat de mannen flink gestraft moeten worden. Hij schrok ervan toen hij uit de media vernam dat een luitenant van het leger betrokken was bij een ordinaire beroving.

Wat is er mis

“Ik vroeg mij af of er iets mis is met de selectieprocedure van het defensieapparaat. De verdachten zullen moeten instaan voor de consequenties. Stel dat je in je auto zit en je op klaarlichte dag onder schot wordt gehouden. Al is het een plastic pistool. Het zijn handelingen die het algemeen veiligheidsgevoel schaden”, stelde de vervolgingsambtenaar.

[quads id=1]

Beroving Paramaribo

Uit de verklaringen van Mitchel L. is het volgens Elgin wettig en overtuigend bewezen dat de verdachten schuldig zijn aan de beroving in Paramaribo. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen luxe goederen hebben aangeschaft met het geld. De vervolgzitting is op 14 juni.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/01/09/politiebericht-militair-betrokken-bij-gewapende-beroving-voor-hotel-in-paramaribo/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland