Home Redactie

Man op vakantie in Paramaribo overvallen door gewapende criminelen

Een man op vakantie is aan de Sommelsdijckstraat te Paramaribo beroofd door 3 criminelen gewapend met een pistool.
De toerist, die tevens een piloot is, werd tijdens de laffe daad mishandeld en raakte gewond. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is er wel voldoende beveiliging in de binnenstad?
Vakantie in Paramaribo

Toerist overvallen aan Van Sommelsdijckstraat te Paramaribo. Drie criminelen hebben zaterdagochtend een man op vakantie overvallen en hem beroofd van zijn portemonnee. Volgens de aangever logeert hij in een hotel te Paramaribo. Op een gegeven moment werd hij door drie rovers overmeesterd aan de Van Sommelsdijckstraat.

Gewapende criminelen

Onder bedreiging van een vuistvuurwapen maakten de rovers zijn portemonnee, inhoudende Euro 100 en persoonlijke documenten, buit. De daders althans, een van hen, heeft de toerist die een piloot is, mishandeld met als gevolg dat hij een barstwond aan zijn lip opliep.

Ze reden weg

Na hun snode daad stapten de rovers in een gereedstaand voertuig en verlieten de plaats daarmee. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland