Dronken politieman aangetroffen langs de weg te Paramaribo – Tas en wapen ‘kwijt’

politie Paramaribo
Teveel drinken is niet goed. Dat blijkt nu weer. Een politieman uit Paramaribo die te diep in het glaasje heeft gekeken is zijn tas en zijn dienstwapen ‘verloren’.

[quads id=1]

Zijn collega’s troffen hem aan langs de weg. Hij stopte daar om te braken. Betekent dit dat hij ook dronken achter het stuur zat?
Politie Paramaribo

Tas met wapen en portemonnee dronken agent ontvreemd te Paramaribo. De politie van Paramaribo kreeg zaterdagochtend een melding dat een politieman in dronken toestand langs de Martin Luther Kingweg was aangetroffen.

[quads id=1]

Hij moest braken

Hij zat in zijn wagen toen een oplettende politieman stopte om de situatie te observeren. Toen bleek dat het ging om een agent van politie uit Paramaribo die in een dronken bui verkeerde en langs de weg doende was te braken. Bij navraag bleek dat zijn tas, inhoudende zijn dienstwapen en portemonnee, was verdwenen.

[quads id=1]

Wapen weg

Deze politieman werd verwezen naar bureau Livorno te Paramaribo, die op zijn beurt de aangifte heeft opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland