Door familie en partner in de steek gelaten vrouw is dakloos geworden – 1 voor 12 Suriname (video)

1 voor 12 Suriname
Heel zielig dit. Chequita Lachman. Een Hoge bloeddruk patiënt uit Suriname. Ze is ineens dakloos geworden. Gisteren. Op haar 41e verjaardag.

[quads id=1]

Wat nu? Chequita is radeloos. De zeer emotionele vrouw vertelt haar verhaal aan de stichting. Bekijk de link om de emotionele video te bekijken. Deel het met een ieder wellicht kunnen ze iets voor haar betekenen. Is toch jammer dat iemand, die zo ziek is, in de steek wordt gelaten?

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

3 keer per week moet Chequita gedialyseerd worden. Ze heeft meerdere aandoeningen en was voor 3 maanden ondergebracht in Libi Makandra Suriname. Dat kon via haar verzekering. Maar nu niet meer. Het blijkt dat ze haar verblijf niet meer gaan verlengen. Ze staat nu dus op straat. Bij familie kan ze niet terecht. Ze is radeloos.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Ze stapte naar Stichting 1 voor 12 Suriname om haar verhaal te vertellen. Ze vraagt via de stichting hulp en advies van de gemeenschap.

Bekijk onderstaande video om te luisteren naar haar emotionele verhaal.

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

Moeder van 5 vraagt hulp van 1 voor 12 Suriname – gezin moet verhuizen uit huurwoning (video)

Video – 13-jarige Sahiel Sewnandan is, mede dankzij 1 voor 12, weer thuis!

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis