Bestuurder laat man na dodelijke aanrijding te Paramaribo achter op de weg – Politie zoekt nabestaanden

overleden Suriname
Hierbij het officiële politie bericht omtrent de dode man die was aangetroffen op de weg in Paramaribo

[quads id=1]

De veroorzaker van het ongeval heeft zichzelf niet aangemeld. De overledene is een Hindoestaanse man in de leeftijd van 45 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement. Deel het met iedereen. Wellicht wordt deze persoon gemist. De politie roept de nabestaanden op om contact te maken. RIP

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Voetganger dodelijk aangereden; doorgereden bestuurder nog niet achterhaald. Een man is in de vroege morgen van zondag 12 mei liggend langs de weg nabij de kruising van de Ringweg Zuid en De Boerbuitenweg te Paramaribo aangetroffen.

Het betreft een man van hindoestaanse afkomst, slank van postuur met een geschatte lengte van 1.70 meter. Hij moet rond de 45 jaar oud zijn en hij was gekleed in een blauwe jeans broek, een blauwe T-shirt en zwarte sportschoenen.

[quads id=1]

Nog onbekend

Het personalia van deze man is vooralsnog niet bekend bij de politie. De politie van bureau Munder kreeg via het Command Center de melding dat een man bewusteloos langs de boven vermelde weg lag. Het man is aangetroffen maar was niet aanspreekbaar.

De ambulance werd vervolgens ingeschakeld. Het ambulance personeel dat ter plaatse verscheen gaf aan dat de man geen teken meer van leven vertoonde. Een daarna ingeschakelde arts stelde de dood van deze man officieel vast.

[quads id=1]

Geen teken van leven

Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht, dat de man een voetganger was. Dat hij door een voertuig is aangereden en dat de bestuurder van dat voertuig is door gereden. Het slachtoffer is daardoor in hulpeloze toestand achtergelaten. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag heeft genomen. Inmiddels is het onderzoek van deze zaak overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

[quads id=1]

Verkeersbarometer

Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 27.

Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo. Deze afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 403381.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland