Politie doet inval te woning in Flora Paramaribo

politie Paramaribo
De 27-jarige Ivan uit Paramaribo is aangehouden door de politie. De politie heeft een inval gedaan in de woning van Radjenderkoemar te Flora.

[quads id=1]

De volgende producten zijn aangetroffen. Bekijk de foto en lees het bericht. Zie jij iets bekends? Maak dan contact met de politie. Geef het door aan anderen

[quads id=1]

Inval te Paramaribo

De politie van het ressort Flora pleegde op maandag 6 mei, na verkregen informatie, een inval in een woning aan de Floralaan te Paramaribo. Volgens de informatie moest er op dat adres gestolen goederen bewaard zijn. Bij die inval is de 27-jarige Ivan V. in de woning aangetroffen en aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid hasj, marihuana en vermoedelijk drugs verpakkingsmateriaal waren aangetroffen. Verder zijn ook een rug spuit, een microwave, een blender, een suikerspin machine en een boormachine in het huis aangetroffen.

[quads id=1]

Gestolen goederen

Uit onderzoek kwam naar voren dat dat de eigenaar van de woning ene Radjenderkoemar was. Op het moment van de inval was hij niet aanwezig. Radjinderkoemar had Ivan in huis genomen.

Ivan werd aangehouden en de drugs en de genoemde apparaten werden in beslag genomen omdat de politie vermoedde dat de drugs Ivan toebehoorden en dat de apparaten van misdrijf afkomstig waren. Ivan werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau . Bij zijn voorgeleiding verklaarde hij dat de drugs en verpakkingsmateriaal aan Radjenderkoemar toebehoorden.

[quads id=1]

Aangehouden

Dezelfde dag meldde Radjenderkoemar zich aan bij de politie van Flora. Hij verklaarde dat de in beslag genomen apparaten aan Ivan toebehoorden en dat de drugs en verpakkingsmateriaal niet van hem waren. Ivan kwam terug op zijn verklaring en gaf toe dat de drugs en de apparaten van hem waren. Hij zegt drugsgebruiker te zijn. Hij wil of kan niet duidelijk verklaren hoe hij aan de apparaten gekomen is. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ivan in verzekering gesteld ; terwijl Radjenderkoemar na verhoor is heengezonden.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Bel de politie

Met betrekking tot de apparaten worden benadeelden of belanghebbenden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Flora en wel van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 12.00 uur.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland