Overvallers supermarkt te Paramaribo aangehouden dankzij video beelden op social media

politie Paramaribo
Misdaad loont absoluut niet. Zeker niet als je vol in de camera staat te kijken tijdens een overval. Dankzij de beelden op social media van een overval op een supermarkt te Paramaribo zijn deze gewelddadige criminelen aangehouden en opgesloten.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Good job! De politie is nog opzoek naar 1 verdachte. Kijk naar de video van de overval. Deel het bericht zodat hij ook snel opgepakt kan worden.

Overval Paramaribo

Dankzij de beelden op social media van een overval op een supermarkt te Paramaribo zijn deze gewelddadige criminelen aangehouden en opgesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Good job!

Enkele dagen terug heeft de politie criminelen aangehouden en in verzekering gesteld voor een gewapende diefstal in een super market.

[quads id=1]

Social media

Via de sociale media zijn camerabeelden verspreidt van drie criminelen die een gewapende diefstal plegen in een super market. Op de camerabeelden is te zien hoe een van de criminelen de winkelierster bedreigt met een scherp voorwerp en haar ook nog in een wurggreep houdt.

politie Paramaribo

[quads id=1]

Voorts dat onder andere de kassa wordt leeg gehaald.

Supermarkt in Paramaribo

Twee van die criminelen zijn inmiddels door de politie in de kraag gevat en opgesloten hangende het strafrechtelijk onderzoek. Het gaat in deze om die crimineel die de winkelierster uit Paramaribo bedreigde en in een wurggreep hield en zijn kompaan die een groene jacket aan had.

[quads id=1]

Video beelden

Deze criminelen hadden de camerabeelden ook via de sociale media gezien wat aanleiding voor hun was om hun uiterlijk enigszins te veranderen. Ondanks dat wist de politie ze te achterhalen en aan te houden.

De derde crimineel is nog voortvluchtig. Nadere berichten volgen.

Bekijk hier de video:

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland