Onze lieve mama Bernadette Faisel uit Paramaribo is overleden (video)

overleden Paramaribo

Wees zuinig op je moeder niet iedereen heeft het geluk om haar oud te zien worden.

Deze wijze woorden worden gedeeld door de verdrietige kinderen van Bernadette Faisel uit Paramaribo, die haar vandaag, op Moederdag 2019, moeten missen. Bekijk onderstaand bericht om de rest van de hartverscheurende woorden te lezen. Sterkte <3

[quads id=1]

Onze dierbare moeder

Bernadette Eva Faisel

is overleden

Nu u mijn handen niet meer aan kunt raken mam, raak dan mijn hart duidelijker aan zodat ik getroost kan worden

Ik ben gaan slapen in de hoop u met mij zou praten of dat ik u kon zien in mijn droom, maar helaas mam u bent niet komen opdagen.

Ik wacht nog steeds op uw telefoontje. Ik mis onze gesprekken mam. U hield van uw kinderen nu heeft u ons alleen achter gelaten. Ondanks alle gebeden bent u toch heengegaan.

Niets kan de leegte van uw afwezigheid vullen. Als tranen u terug kon brengen zou ik u een rivier huilen. Uw goedheid blijven wij in ons hart dragen. Uw liefde was een gouden moment in ons leven

[quads id=1]

Mama, Saide Ju polie mi nii ju gwe fika mi saide ju gwentie anga mi nii ju gwe fika mi mama mi e denkie ju ye mi nai mang tang 😓😫

Namens alle kinderen en familie Faisel en Zeeman

Bekijk hier een video van onze mama:

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland