Home Redactie

Ontzield lichaam van Hindoestaanse man aangetroffen te Paramaribo

Hierbij een bericht van overlijden. Vanmorgen lag er een lichaam aan de Ringweg te Paramaribo.

Het vermoeden bestaat dat de man, van Hindoestaanse afkomst, betrokken is geraakt bij een verkeersongeval. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

Ringweg Paramaribo

Een lijk van een man van Hindoestaanse komaf is zondagmorgen aan de Ringweg – Zuid te Paramaribo aangetroffen. De identiteit van de man is nog onbekend. Het vermoeden bestaat dat hij door een voertuig werd aangereden en de bestuurder het slachtoffer in hulpeloze toestand heeft achtergelaten.

Ringweg Paramaribo

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde was de man al dood. In de directe omgeving van het ontzielde lichaam trof de politie verschillende onderdelen van een voertuig aan die, als stille getuigen aangemerkt kan worden.

In beslag genomen

Het lijk is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland