4-jarige uit Paramaribo intiem misbruikt – ze kwam van de opvang

Paramaribo Suriname
Wederom een vreselijk bericht omtrent intiem misbruik bij een zeer jong meisje. De politie van Paramaribo kreeg een melding binnen vanuit het ziekenhuis.

[quads id=1]

Het meisje is daar binnengebracht door haar ouders. Na onderzoek lijkt het meisje intiem te zijn misbruikt. Volgens de ouders kwam ze van de opvang. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

4-jarig meisje intiem misbruikt. De politie van Paramaribo kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag 10 mei een melding binnen. Het betrof een geval van intiem misbruik van een 4-jarige.

[quads id=1]

Het slachtoffer werd rond 02.00 uur naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo gebracht met afscheiding tussen haar benen. Het is niet bekend waar het slachtoffer is misbruikt. Volgens de ouders was het kind naar de kinderopvang.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het kind is ter observatie opgenomen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland