Zuster Boldewijn uit Paramaribo uitgeroepen tot verpleegkundige van het jaar 2019 Suriname (foto’s en video)

verpleegkundige Paramaribo
Wat een mooie bekroning op het harde werk dat ze levert. Sherida Boldewijn van het RGD Paramaribo is uitgeroepen tot verpleegkundige van het jaar

[quads id=1]

Bekijk onderstaande bericht voor meer informatie en kijk ook naar de overige foto’s. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Sherida uit Paramaribo

RGD ’er Sherida Boldewijn uit Paramaribo Verpleegkundige 2019 Suriname. Tijdens de verkiezing van verpleegkundige van het jaar 2019 is onze eigen RGD-zuster, Sherida Boldewijn, uit een groep van twintig genomineerden uitverkoren tot verpleegkundige van het jaar 2019.
Deze titel die zal ze gedurende de komende twee jaar mogen dragen.

[quads id=1]

Mooie titel

De vereniging van verpleegkundigen in Suriname organiseert deze verkiezingen periodiek waarbij de verschillende gezondheidsinstellingen in ons land hun gezondheidswerkers mogen voordragen voor deze eer.

Zuster Boldewijn is Procescoördinator op Gezondheidscentrum (GC) Geyersvlijt te Paramaribo  alwaar ze verantwoordelijk is voor de goede gang van de dagelijkse processen.

[quads id=1]

Hoofdkantoor te Paramaribo

Tijdens de viering van Dag der Verpleging op haar eigen GC vandaag 10 mei 2019 is deze harde werker in de bloemetjes gelegd door haar collega’s en een delegatie van het hoofdkantoor te Paramaribo onder leiding van de waarnemend algemeen directeur, Sebitadebie Gopal.

[quads id=1]

RGD Familie

Gopal sprak namens de rest van de RGD-familie haar waardering uit voor het werk dat zuster Boldewijn doet en sprak de hoop uit dat ze als voorbeeld mag dienen voor de rest van haar collega’s.

Bron RGD Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland