Mijn ex heeft jaren zijn bloedeigen kleindochter misbruikt in mijn bed – Anoniem Paramaribo

kleindochter Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Nora. Ik ben een hardwerkende vrouw en ik woon in Nederland. Ik ben gelukkig gescheiden. Ik wil graag een verhaal vertellen over mijn ex.

[quads id=1]

Hij komt  uit Paramaribo en hij heeft verschrikkelijke dingen gedaan met zijn kleindochter. Deze Surinaamse grootvader heeft zijn kleindochter jaren in bed misbruikt. Zijn bloedeigen kleindochter hoor.

Ex uit Paramaribo

Ik schrijf het verhaal om moeders te waarschuwen. Ook vrouwen. Ze vertrouwen hun man/vader en soms andere mannen blindelings  met hun dochters. Ze moeten het niet doen. Ik ben er ook in getrapt. Vlak onder mijn neus gebeurde er dingen. En ik zag het niet eens.

[quads id=1]

Eigenlijk wel.  Ik had duidelijke signalen gekregen. Hij knuffelde veel met zijn kleinkinderen. Ze lagen vaak bij hem op schoot. Ze keken ook zeer vijandig naar mij. Als ik hem vroeg wat dat te betekenen had ontkende hij altijd. Ik stelde me aan zei hij. Hij vond me jaloers. Hij zei dat hij ze vaderliefde gaf. Want hun vader was in Suriname. Niets ervan. Hij misbruikte zijn kleindochter. Hij ging met haar naar bed.

Vader in Suriname

Inmiddels is het meisje een jongedame van 18 jaar. Kort na haar 18e verjaardag durfde ze haar moeder hierover te vertellen. Hij was zogenaamd haar lieve opa uit Paramaribo.

[quads id=1]

Ze zijn naar de politie geweest. Maar nu schaamt zij zich om verder aangifte te doen tegen haar opa. Haar moeder is zeer nuchter en kalm hieronder. Welke moeder kan nou zo koel reageren en koel blijven onder zulke omstandigheden? Het gaat nog wel over haar bloedeigen vader?

Bloedeigen vader

Als je van je kind houdt dan onderneem je actie zou ik zeggen. Maar misschien spelen er meer dingen. Ik heb het gevoel dat hij ook een intieme verhouding met zijn eigen dochter heeft gehad. Dat verklaart misschien waarom ze zo reageert.

kleindochter Paramaribo
Voorbeeldfoto van Oprah

Mijn ex-partner is een slechte man. Hij is ook met zijn bonoe praktijken bezig. Een gevaarlijke man is het hoor. Hij manipuleert en laat zijn dochter en kleindochter in het donker met zwarte magie. Wie weet wat hij met mij heeft gedaan?

[quads id=1]

Ik hoop dat het recht zal zegevieren. Ik ben heel erg geschrokken van dit alles en ben nu zeer verdrietig en alleen.

Ben alleen

Het ergste is dat hij dit vlak onder mijn neus gedaan heeft. Gewoon hier  in onze echtelijke woning en op mijn bed. Het bed dat ik gekocht heb. Hij sliep met zijn kleindochter in ons huis. Ondertussen was ik een soort van slaaf in  huis. Ik heb ontzettend veel gedaan voor deze opa, zijn kinderen en kleinkinderen. Hij dronk ook verschrikkelijk veel.

[quads id=1]

Perfecte man

Als je hem ziet. Hij lijkt op de perfecte man. Hij komt zeer heilig over. Je zal nooit geloven dat hij tot deze dingen in staat is. Passen jullie op voor dit soort mannen. aub. Ze zijn een gevaar voor uw kinderen. Mijn ex noemt iedereen, vooral meisjes én vrouwen, poppetje of schatje. Hij is altijd netjes gekleed.

[quads id=1]

God moet hem straffen. Ik bid elke dag dat hij zijn straf gaat krijgen. Ik schrijf het verhaal nu nog anoniem. Hopelijk krijgt hij zijn straf wel. Anders moet ik het anders aanpakken. Belangrijk is dat moeders goed opletten dat dit hun dochters niet kan overkomen. Bedankt dat ik dit mocht delen met jullie. Wellicht hebben jullie wat tips waar ik iets mee kan.

Groeten van Nora

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Hij wil scheiden omdat ik ben misbruikt door mijn opa

Update: Dame aan de Waterkant Paramaribo bruut misbruikt door twee mannen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig