Mijn 57-jarige neef en onze collega Willem Adinda uit Paramaribo is overleden

0

Vandaag brand ik een kaars voor mijn dierbare neef Willem Adinda uit Paramaribo die op 1 mei jongstleden😭 het Leven heeft gewisseld voor het Eeuwige.

Lieve neef je heb je strijd gestreden maar helaas heb jij het verloren. Vandaag 11 mei word je naar je laatste rustplaats gebracht in Paramaribo.

Waka bung lobi nefo Willem Sribi switi nah yu masra sey😭…

~Bianca L.~

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.