Dominee in Nederland bezwangert getrouwde vrouw (video)

dominee Nederland
‘Wat een schande’. Zo noemen sommige mensen het in Nederland. De dominee is een erg populaire man. Getrouwd en 3 kinderen.

[quads id=1]

Hij kreeg een buitenechtelijke relatie met een kerklid. De vrouw, die zelf ook getrouwd is, raakte zwanger. Bekijk het bericht en kijk ook naar de video erover. Buurtmensen vertellen erover. Moet de dominee gestraft worden of kan dit iedereen overkomen? Komen dit soort taferelen ook in Suriname voor? Nee toch?

[quads id=1]

Dominee Nederland

Een dominee van de hervormde kerk in Nederland is per direct op non-actief gesteld. De dominee stapte zelf naar de kerkraad om aan te geven een getrouwde vrouw zwanger te hebben gemaakt. Hierop heeft het kerkbestuur besloten een onderzoek te starten naar mogelijk ambtsmisbruik.

Misbruik

“Op dit moment wordt er onderzoek gedaan door een commissie van het landelijk bestuur”, laat Nico Belo, secretaris van de kerkenraad, weten. “Er wordt precies gekeken naar wat er is gebeurd en hoe dat is gegaan.” Belo hoopt dat de commissie binnen twee weken hun onderzoek heeft afgerond.

Vreemdgaan

‘We piesen allemaal wel eens buiten de pot’

[quads id=1]

In Veenendaal, de plaats van de kerk in Nederland, is het slippertje van de dominee het gesprek van de dag. Niet iedereen is het er mee eens dat hij op non-actief is gezet. “Ik vind wel dat hij op non-actief moet worden gesteld”, zegt een inwoner.

Kan gebeuren

Een andere inwoner zegt dat hij de ophef tamelijk overdreven vindt. “We piesen allemaal wel eens buiten de pot. Moet je dan helemaal iemands hoofd eraf gaan hakken? Ik vind van niet.”

Wat vinden jullie?

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]

Bron: Hart van Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland