Onze collega en mijn papa, 51-jarige Tony Singh is overleden in Paramaribo

0

Overleden in Paramaribo
Mijn lieve vader

Tony Sing

In de leeftijd van 51 jaar

Mijn beste vriend, mijn hartslag.
Wat moet ik zonder hem?

πŸ˜”Why papa why, why, why?πŸ˜” Just why?πŸ˜” Why you have to leave me and go?😭 How will I Live without you my daddy?😭😒😭 How? You was my best friend, my heartbeat my everythingggggggπŸ˜­πŸ˜”πŸ˜’Why pa? Why? Just can’t believe you’re gone my hero. Just can’t believe this. R.I.P my daddyπŸ˜”πŸ˜­πŸ˜” I love you very very much paπŸ˜­πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

~Pooja~

πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.