Onze collega en mijn papa, 51-jarige Tony Singh is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo

Overleden in Paramaribo
Mijn lieve vader

Tony Sing

In de leeftijd van 51 jaar

Mijn beste vriend, mijn hartslag.
Wat moet ik zonder hem?

[quads id=1]

πŸ˜”Why papa why, why, why?πŸ˜” Just why?πŸ˜” Why you have to leave me and go?😭 How will I Live without you my daddy?😭😒😭 How? You was my best friend, my heartbeat my everythingggggggπŸ˜­πŸ˜”πŸ˜’Why pa? Why? Just can’t believe you’re gone my hero. Just can’t believe this. R.I.P my daddyπŸ˜”πŸ˜­πŸ˜” I love you very very much paπŸ˜­πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

~Pooja~

πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland