Diamanten huwelijk voor echtpaar Djasmadi – Tjokropawiro uit Suriname (foto’s)

getrouwd Suriname
60 jaar huwelijk! Wat een fantastische mijlpaal voor meneer en mevrouw Djasmadi – Tjokropawiro uit Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de fantastische foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Echtpaar Suriname

Op donderdag 18 april 2019 herdacht het echtpaar Djasmadi – Tjokropawiro hun diamanten huwelijk (60 jaar). I.v.m dit heugelijk feit is de districtscommissaris namens de President van de republiek Suriname op bezoek geweest.

Felicitaties

Hij heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe aan hun overhandigd.

Bekijk hieronder wat leuke fotos:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland