Belangrijke Wijzigingen in kabinet Bouterse – Adhin – Politiek Suriname

Bouterse Suriname
Er is een beroep gedaan op Sergio Akiemboto, André Misiekaba, Vijay Chotkan en Rabin Parmessar om het land en volk van Suriname te dienen als minister.

[quads id=1]

Waarom? Omdat de ministers Patrick Pengel, Regilio Dodson en mevrouw Cristien Polak zijn bedankt. Bekijk hier de belangrijke bekendmaking vanuit het ministerie. Moet Suriname blij zijn met dit besluit?
Minister Suriname

Wijziging in kabinet Bouterse – Adhin in Suriname. President Desiré Delano Bouterse heeft zich de afgelopen periode intensief beziggehouden met mogelijkheden ter versterking van het regeerteam om in de eindfase van de regeertermijn de gestelde regeringsdoelen te kunnen realiseren. In dit kader komt er een wijziging in de bemensing van het kabinet.

[quads id=1]

Wijziging kabinet Suriname

De volgende ministers zijn door de president bedankt voor de bijdrage die geleverd is voor land en volk en de vele offers die daarmee gepaard zijn gegaan. De heren Patrick Pengel en Regilio Dodson respectievelijk op de ministeries Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) en Natuurlijke Hulpbronnen (NH) en mevrouw Cristien Polak van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo).

[quads id=1]

Nieuwe ministers

Op de volgende personen is er een beroep gedaan om het land en volk als minister te dienen. Sergio Akiemboto op het ministerie van NH, André Misiekaba op het ministerie van SoZaVo, Vijay Chotkan op het ministerie van OWT&C en de heer Rabin Parmessar op het ministerie van Ruimtelijk Ordening Grond- en Bosbeheer (RGB).

[quads id=1]

16 mei

De regering zal zich met dit team ten volle inzetten om de beleidsdoelen die gesteld zijn zoveel als mogelijk verder veilig te stellen. De beëdiging van de nieuwe ministers vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 om 09:30u op het presidentieel paleis. Na de beëdiging zal de president een persconferentie beleggen.

Bron: De Boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland