Politie Suriname heeft werk neergezet – Voetballende agenten uit Paramaribo opgesloten

Politie Suriname Paramaribo
Heftige ontwikkelingen. Politie Suriname is gestopt met werken. Ze zijn het er niet mee eens dat 3 van hun collega’s zijn opgesloten

[quads id=1]

De 3 waren betrokken bij een (bijna) schietincident tijdens een potje voetbal. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Maar als de politie het werk neerlegt, wie gaat ons dan beschermen tegen criminelen? Geeft dit hen vrij spel?

[quads id=1]

Politie Suriname

Werk neerlegging bij Korps Politie Suriname. Leden van het Korps Politie Suriname (KPS) hebben woensdagavond zes uur het werk neergelegd. Vanaf dat tijdstip melden de manschappen zich aan op de Politie Academie aan de Commewijnestraat te Paramaribo.

Voetballen in Paramaribo

De werk neerlegging houdt verband met het buiten functie stellen van drie politieagenten. Het trio dat op 25 april aan het voetballen was met collega’s op het Randjiet Boys-sportveld had het aan de stok gekregen met een omwonende, op wiens erf de voetbal tot twee keer toe was beland.

[quads id=1]

Agenten op te sluiten

Er volgde een onderzoek van de afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname (KPS). Dinsdag werd besloten de drie agenten na verhoor in verzekering te stellen.

Politie Suriname ParamariboOneerlijk

In een WhatsApp-bericht wordt gesproken over een “oneerlijk rechtsproces”. De actie zal worden overgenomen door de Surinaamse Politiebond om aandacht van de regering te vragen.

Bekijk onderstaand bericht en video voor meer informatie omtrent het incident:

[quads id=1]

Agressieve politie agenten trekken wapens tijdens potje voetbal in Paramaribo (video)

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland