Onze lieve nicht Melani Joval wordt zaterdag begraven in Paramaribo

overleden Paramaribo
Deze kapster, gangmaakster, partyplanner en dancehall Queen was geliefd bij klein en groot. De verdrietige nichten Priscilla, Monique, Mireille, Urdielle en Unica maken hierbij bekend dat hun nicht Melani is overleden. Ze was 40 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti is MORGEN. Geef het door aan belanghebbenden. 

[quads id=1]

Overleden, Onze lieve

Melani Joval

Ze werd 40 jaar. Zij was een vooruitstrevende, hardwerkende, one of a kind woman en lieve nicht.

Met deze woorden maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze lieve Melani Joval in de leeftijd 40 jaar. Zij overleed op 4 mei 2019. Ze is altijd een nicht geweest die klaarstond voor haar familie en vrienden.

Onze kapster, gangmaakster, partyplanner en dancehall Queen was geliefd bij klein en groot. We zullen jou heel erg missen. Waka boeng Mela.

Namens jouw diepbedroefde nichtjes, Priscilla, Monique, Mireille, Urdielle, Unica

[quads id=1]

❤❤❤

Bekijk hier de gegevens omtrent de uitvaart.
Geef het door aan een ieder

De singi Neti vindt plaats op vrijdag 10 mei 2019 van 8 tot 10 PM aan de Verlengde Hogestraat 26 te Paramaribo.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019. Tussen 3 en 4 pm zal het lijk opgebaard zijn op bovengenoemd adres.

Hierna zal de stoet vertrekken naar Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan. Van half 5 tot kwart voor 5 zal er gelegenheid zijn tot afscheid nemen gevolgd door een rouwdienst tot half 6.

Hierna zullen wij onze liefste Melani naar haar laatste rustplaats begeleiden.

Bekijk onderstaand bericht om de prachtige foto’s en video’s van onze nicht te bekijken:

[quads id=1]

overleden Paramaribo

https://www.familienieuws.com/2019/05/07/de-knappe-talentvolle-melanie-joval-uit-paramaribo-is-overleden-fotos-en-videos/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland