50 jaar huwelijk voor echtpaar Khelawan en Gopie uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo
Manorath Khelawan en Sewranie Gopie uit Paramaribo zijn al 50 jaar getrouwd. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over het gelukkige echtpaar.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen hen nog vele gelukkige jaren samen

Echtpaar uit Paramaribo

Khelawan Manorath en echtgenote Gopie Sewranieuit Paramaribo delen al 50 jaar lief en leed met elkaar. Henk meer bekend als Snorry zag het levenslicht op 28 maart 1943 en echtgenote Gopie Sewranie werd geboren op 18 oktober 1952, woonachtig aan de Trinidadstraat te Munder in Paramaribo.

[quads id=1]

50 jaar geleden

getrouwd ParamariboZij zijn 50 jaar geleden, op 26 april 1969 in het huwelijk getreden. Het echtpaar heeft 1 dochter en 1 kleinzoon. Khelawan heeft gewerkt als landbouwer bij zijn ouderlijk huis aan de Schimmelpennick straat. Verder 6 jaar als schilder en vanaf 2 januari 1970 tot en met 31 december 2003 als verkoper (Salesman) bij CIC Witboi fabriek in Paramaribo.

[quads id=1]

Felicitaties

Binnen hun huwelijk is respect en verdraagzaamheid belangrijk. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland