Verdachte uit Rotterdam aangehouden voor de moord op rapper Feis (video’s)

rapper Feis Rotterdam
De 25-jarige man uit Rotterdam wordt verdacht van moord op rapper Feis. Op 1 januari van dit jaar werd de rapper doodgeschoten in Rotterdam. De politie heeft hem vandaag eindelijk aangehouden.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht van de politie voor meer informatie en kijk ook naar de verschillende video’s. Kijk ook naar de indrukwekkende beelden van het afscheid van de rapper. Het zal een opluchting zijn voor de familieleden en fans van de rapper. Wij wensen hen veel sterkte toe.
Rapper in Rotterdam

Politie houdt verdachte schietincident Nieuwe Binnenweg Rotterdam aan. De politie hield woensdagochtend in Limburg de 25-jarige Rotterdammer Silfano M. bijgenaamd ‘Fano’ aan. Hij wordt ervan verdacht op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg op Faissal Mssyeh en zijn broer te hebben geschoten. Faisal – beter bekend als rapper Feis- kwam om het leven, zijn broer raakte zwaargewond.

[quads id=1]

Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Direct na het schietincident op de eerste dag van 2019, startte de politie een groot onderzoek. Twintig rechercheurs werkten maandenlang hard aan de opsporing van de verdachte uit Rotterdam.

rapper Feis Rotterdam

In februari bracht de politie de identiteit van de vermoedelijke verdachte naar buiten. Sinds 7 mei stond hij op de nationale opsporingslijst.

Bekijk hier wat video’s:

Rotterdammers over zaak Feis | OPEN Vraag

[quads id=1]

Een indrukwekkende video van de herdenking:

Bron politie Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland