Vader vertelt over de vreselijke dood van zijn zoontje – brand Paramaribo (video)

Brand Paramaribo
Bij een brand aan de Hajariweg, een zijstraat van de Kwatta weg te Paramaribo in Suriname is een 3 jarig jongetje om het leven gekomen.

[quads id=1]

De moeder was ten tijde van de brand samen met haar zoontje thuis. Er waren meer mensen in het huis. Een ieder kon gered worden. Behalve Jashwier. Bekijk onderstaand bericht voor extra informatie omtrent de gruwelijke brand. En kijk naar de uitgebreide video van het gesprek met de papa van het jongetje en overige mensen.

[quads id=1]

Kindje overleden

Jashwier Harkhoe bleef achter in de woning toen er brand uitbrak. Zijn moeder vluchtte naar buiten. Niet wetende dat hij nog boven was. Toen de brandweer kwam. Was het helaas al te laat. Gail Eijk van de STVS is in het programma ‘De straat’ op reportage geweest.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

De straat

Ze is in gesprek gegaan met de vader van het jongetje en hij vertelt wat er volgens hem is gebeurd. Tevens wordt er gesproken met de brandweer en overige bewoners van het pand in Paramaribo.

Brand Paramaribo

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Lees hieronder het officiële politie bericht omtrent de dodelijke brand te Paramaribo:

Politie bericht – Kindje overleden in brand te Paramaribo (video)

Foto kindje van Actionnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland