Politie bericht – Kindje overleden in brand te Paramaribo (video)

baby Paramaribo
Lees hier het officiële politiebericht omtrent de verschrikkelijke brand te Kwatta in Paramaribo. Een 3-jarig kindje is vandaag overleden

[quads id=1]

Nadat de moeder de brand ontdekte rende ze naar buiten. Door alle zenuwen is ze vermoedelijk haar kindje in het huis vergeten. Het was te laat. De brandweer heeft het verkoolde lichaampje aangetroffen. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd en voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffertje. Sterkte mama

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Verkoold lijkje aangetroffen bij woningbrand. De 3-jarige Jashwier, Harkhoe is bij een woningbrand aan de Hayarieweg, op dinsdag 7 mei, omgekomen. De politie van het ressort Munder te Paramaribo kreeg via het Command Center de melding van de woningbrand. Bij aankomst op het adres stond de woning in lichterlaaie.

[quads id=1]

Resort te Paramaribo

Volgens verklaring van de moeder kwam zij uit bad, toen zij de brand ontdekte en rende zij direct naar buiten. In haar paniekerige situatie moet zij vermoedelijk zijn vergeten dat Jashwier zich nog in de woning bevond.
De politie die als eerst op het adres arriveerde, hoorde nog het gegil van het kind vanuit de woning, maar kon vanwege het vuur dat zich had verspreid, de woning niet meer binnen.

Foto van ApintieBij aankomst van de brandweer was Jashwier reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden stuitten op het verkoold lijkje.

[quads id=1]

Beneden verdieping

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het betreft in deze een hoogbouw woning. De beneden verdieping werd bewoond door de familie Harkhoe. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.
Het verkoold lijkje is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Niet verzekerd

De politie van het ressort Munder, de brandweer en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek van deze brand.

Bekijk hier een video:

[quads id=1]

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland