Moeder uit Suriname dreigt bloedeigen neef dood te schieten

vakantie Paramaribo

Heftig hoor. Een woedende moeder neemt het op voor haar dochter. Het 13-jarige meisje uit Suriname zegt meerdere keren misbruikt te zijn door haar bloedeigen neef.

[quads id=1]

Moeder dreigt: “Als hij vrij rondloopt schiet ik hem dood”. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kunnen jullie die moeder begrepen?

[quads id=1]

“Als ze hem vroegtijdig vrijlaten ga ik hem vermoorden. Ik ga hem zeker doodschieten.” Zo klonk de moeder van een slachtoffer maandag tijdens de behandeling van een zedenzaak. Haar 13- jarige dochter beweert dat ze meerdere malen is misbruikt door haar neef Harvey T. Echter blijft de verdachte vanaf zijn aanhouding ontkennen. “Het is niet waar, ze jokken voor me”, benadrukte hij op een eerdere zitting.

[quads id=1]

Twee getuigen die tijdens een buurtonderzoek zijn gehoord door de politie, verklaarden ook niets van de mogelijke verkrachting af te weten. Tijdens het pleidooi van advocaat Arjan Ramlakhan kon de moeder van het meisje zich niet langer inhouden. Woedend uitte ze haar ontevredenheid tegen een ander familielid die ook in de zaal was. Officier Shanta Mahadew achte de feiten bewezen op de vorige zitting en heeft een straf van drie jaar onvoorwaardelijk geëist.

De advocaat merkte tijdens zijn betoog op dat het onderzoek van de politie eenzijdig was. Hij meent dat de aangifte van het slachtoffer vals was. Ramlakhan stelt dat de verklaring van het slachtoffer op zichzelf staat. “Er zijn geen enkele steunbewijzen. Om te komen tot het bewijs mag er geen enkel twijfel bestaan. In deze zaak zijn er nog teveel twijfels” aldus de raadsman.

[quads id=1]

Volgens Harvey T. kan de moeder van het slachtoffer hem niet uitstaan, omdat hij nooit heeft meegewerkt aan haar plannen. Hij beweert dat de vrouw hem vaker vroeg om te gaan vechten tegen mensen die bezig waren met zandafgravingen op haar perceel. Dit heeft hij echter steeds geweigerd. Ook zou hij hebben gezien dat het slachtoffer flirtte met een jongen. Omdat hij de moeder heeft verteld verzint ze zaken tegen hem. De moeder ergerde zich zichtbaar aan de zaken die naar voren zijn gebracht. De zaak is uitgesteld naar 20 mei
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.