Familie van de in Paramaribo doodgeschoten Cadisha: ‘Ze was gewoon op het verkeerde moment daar’ (video)

Paramaribo moord
Haar moeder is onaanspreekbaar. En haar broer helemaal in shock. De verdrietige familie praat met de krant over het verlies van jeugdige Cadisha. Ze werd samen met Dennis doodgeschoten in Paramaribo.

[quads id=1]

Als ze daar niet stond dan was ze niet dood geweest. Ze was gewoon op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Bekijk het bericht om te lezen wat ze nog meer vertellen over Cadisha. Kijk ook naar de nieuwe video over het schietincident. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

On the Run Paramaribo

‘Ze was gewoon op het verkeerde moment daar’ Het beeld bij On the Run na de drive by-shooting, waarbij er twee doden waren. Wat ze ook doen, we krijgen haar niet terug. Het is gewoon vreselijk dat wij dit moeten meemaken. Wie doet nu zoiets. Ik heb er geen woorden voor.

Het is heel erg moeilijk om dit te verwerken”, vertelt Linda S., de tante van de 17-jarige Cadisha Prika, die zondagavond samen met de 49-jarige Dennis G., in koelen bloede is doodgeschoten bij servicestation On the Run in Paramaribo.

[quads id=1]

Moeilijk te verwerken

De brute ‘drive-by shooting’, waarbij het vuur op het tweetal werd geopend, is voor de familie van Cadisha pijnlijk en diepschokkend. De liquidatie heeft voor veel ophef gezorgd in de gemeenschap. Beelden van de twee levenloze lichamen zijn duizenden keren gedeeld.

Paramaribo moord
Foto binnengekomen via Facebook

Dwayne, de broer van Cadisha, vertelt dat hij enkele uren ervoor nog in gesprek was met zijn zus. “Ik vroeg haar nog waar ze naar toe ging. Ze vertelde dat ze zou gaan chillen.

Ze zou gaan chillen

Dit is echt pijnlijk. Toen wij bericht kregen, gingen wij gelijk naar On the Run en we zagen haar zo daar liggen op de grond”, vertelt hij gebroken.

[quads id=1]

Hun moeder, die op dat moment net thuis aankomt, is onaanspreekbaar. De tante, een buurvrouw en andere familieleden staan haar op de inrit te troosten. Ze kan niet uit haar woorden komen en barst in tranen uit. Ze wordt naar het achtererf begeleid door een andere zoon en dochter.

Moeder is onaanspreekbaar

Tante Linda vertelt dat Cadisha een heel kalm mens was. “Ze was heel rustig. Ze was iemand die geen mensen lastig viel. Ze was gewoon op een verkeerd moment daar. Ze zei nog dat ze gaat chillen en wij horen later dat dit haar is overkomen. Ze had niets met de zaak te maken. Ze was met andere dames daar, die waren toevallig even naar de shop in Paramaribo om drinken te halen.”

[quads id=1]

Bekijk hier een video erover:

Lees hier het uitgebreide artikel in DWT

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland