De knappe talentvolle Melanie Joval uit Paramaribo is overleden (foto’s en video’s)

Overleden in Paramaribo

Melani Merlien Joval

Geboren – 14 juni 1978  Overleden – 04 mei 2019

De prachtige Melanie Joval is er niet meer. Voor velen was ze bekend als Mills of Mill uit Paramaribo. Veel mensen hebben bij haar in de stoel gezeten want ze kon wonderen verrichten met je kapsel.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden, vrienden en in het bijzonder haar kinderen heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele video’s en foto’s van Mill. Ze gaat echt gemist worden <3

Verschillende mensen delen hun verdriet. Onderstaand bericht wilden wij met jullie delen:

[quads id=1]

Mill mennn😩😩 Ik weet niet waar ik moet beginnen😔😩😥 ik weet zelf niet wat ik moet zeggen. 1 ding is zeker: sterke en goeie mensen sterven niet. Ze blijven in gedachten voortleven🙏🏾🙏🏾 Mill je laat al je nichtjes achter menn😩 Je stond voor ons allemaal klaar. Een sterke vrouw, doorzetter en onze kapster. Je realiseerde altijd je doelen en dat hebben wij altijd als voorbeeld genomen. Son tin oen beng kwali, maar het kwam altijdddd goed. Die liefde was er altijd❤❤❤🙏🏾🙏🏾 Je was niet mijn nicht maar mijn zus man Mill😩
“Prit je kan dit kapsel proberen, het gaat je staan”😩😩 Wie gaat dat nu aan me zeggen???
Op een ieders jaardag zei je: no spang schat ik zorg daarvoor, we maken er een feestje van😩😩🙏🏾🙏🏾Mill je hebt een moedige strijd gestreden. Joe tranga!!!!
Ps: ik zal mijn belofte naar jou toe zeker nakomen❤❤❤ R.I.P Mela, Mills, Miljoen, Jovo🙏🏾🙏🏾🙏🏾

~Priscilla~
Bekijk hier een mooie video’s van haar:
[quads id=1]

Lieve, mooie, zorgzame en vooruitstrevende Melanie Joval, het was een waar genoegen met je te hebben mogen samenwerken. Je voorbeeld zal velen van ons nog lange tijd en op vele terreinen aanmoedigen. R.I.P. Heel veel sterkte aan de nabestaanden, namens het Team van Design Essentials Suriname 🌹:

Een mooi lied speciaal voor haar geschreven:

[quads id=1]

Goede mensen leven niet lang. Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.
Dit was onze laatste dans Mel. Van Jozua Graanoogst

Bekijk hier de fotosessie:

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s van: Jerrel Bijlhout, Design Essentials Suriname,
Priscilla van Laarsen, Remie Molijn, Kelvin King, Jimbarecords Muyem, Meridith Nortan Ooft, Soene Anches, Valies-Markiet Nathalie
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paranaribo, Suriname en Nederland