Politiebericht – 49-jarige uit Nederland en 18-jarige uit Suriname doodgeschoten te Paramaribo (video)

overleden Paramaribo
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de moord op de 49-jarige man uit Nederland en de 18-jarige dame uit Suriname.

[quads id=1]

Moord Paramaribo

Levensberovingen langs de Wilhelminastraat. De 49-jarige Dennis (Denny) Groenfelt en de 18-jarige Cadisha Prika zijn zondagavond 5 mei op het terrein van een pompstation, gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Dragtenweg te Paramaribo , dood geschoten.

Avonduren

Het Command Center van de politie kreeg de melding omstreeks tien over tien in de avond binnen en schakelde de nodige politie diensten in.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Dennis,Groenfelt en Cadisha, Prika zich bevonden op de parkeerplaats van het pompstation. Groenfelt zat in de open laadbak van de wagen; terwijl Prika dichtbij Groenfelt naast de wagen stond.

Personenauto

Een personenauto moet de parkeerplaats zijn opgereden en toen de auto dichtbij Groenfelt en Prika was moet vanuit dat voertuig op hun zijn geschoten met een vuurwapen.

[quads id=1]

Daarna reed de personenauto met hoge snelheid weg. Niet lang na het schietincident werd een personenauto op een terrein te Paramaribo noord aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk in brand is gestoken.

Verband met elkaar

De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen het schietincident en de hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken personenauto.

[quads id=1]

De ontzielde lichamen van Groenfelt en Prika zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Nader berichten volgen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland