Man uit Nederland en vrouw overleden na schietpartij te Paramaribo Suriname (video)

Nederland Suriname

De Nederlander DG is overleden na een schietpartij bij tankstation On the Run aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Hij werd samen met een vrouw dodelijk getroffen door kogels tijdens een drive-by-shooting. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video.

Nederland Suriname

Twee personen -een man en een vrouw- zijn zondagavond om het leven gekomen bij een drive-by shooting. Het schietincident heeft zich voorgedaan bij servicestation On the Run aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

De latere slachtoffers stonden naar verluidt bij een pick-up truck te chillen toen een personenauto kwam aangereden en daaruit het vuur op hen werd geopend.

[quads id=1]

De man zeeg neer in de laadbak van het voertuig en de vrouw viel op de grond. Op foto’s die via sociale media werden verspreid is te zien dat de slachtoffers in de borst zijn geraakt. Naar verluidt werden de schoten door een man gelost. De schutter maakte zich uit de voeten richting Paramaribo-Noord.

[quads id=1]

Later op de avond werd te Morgenstond een voertuig zonder kentekenplaten dat in brand stond aangetroffen. (zie video) Vermoedelijk gaat het om de auto waarmee het misdrijf is gepleegd. Het is niet de eerste keer dat bij voornoemd pompstation een schietincident heeft plaatsgevonden. Door de politie zijn nog geen mededelingen gedaan over deze zaak.

Het betreft de Nederlander DG. Meer informatie volgt in het officiële politiebericht

Bekijk hier de uitgebreide video van De straat:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland