KLM vliegtuig vol passagiers landt met kapotte motor op Schiphol

KLM vliegtuig vakantie ParamariboAmsterdam
Volgens de woordvoerder van KLM zijn de passagiers in het vliegtuig nooit in gevaar geweest. Maar het was toch wel even schrikken.

[quads id=1]

Een ooggetuige heeft gezien dat er vuur uit de motor kwam. Maar het vliegtuig vol passagiers uit Portugal kon veilig landen op Schiphol. En wederom betreft het een Boeing 737.
KLM vliegtuig

[quads id=1]

Een Boeing 737-800 van KLM is zondagochtend met een kapotte motor op Schiphol in Nederland geland. De oorzaak is nog onbekend en wordt onderzocht, zegt een woordvoerder van KLM.

Mogelijk is er een vogel in de motor terechtgekomen, waardoor de motor vastloopt en er een grote steekvlam ontstaat. “We zijn het aan het uitzoeken. De passagiers zijn niet in gevaar geweest en er was geen paniek aan boord. Het vliegtuig is veilig geland”, aldus de woordvoerder.

[quads id=1]

Het toestel, de PH-BGC, zat vol met passagiers en kwam als vlucht 1692 uit Lissabon. Een bewoner in de buurt van de Aalsmeerbaan hoorde de Boeing rond 8.45 uur met “een vreselijk hels geluid” aankomen en zag vlammen bij de linker motor.

[quads id=1]

Een bewoner in de buurt van de Aalsmeerbaan hoorde rond 8.45 uur een vliegtuig met ‘een vreselijk hels geluid’ aankomen en zag vlammen uit de linker motor. ‘Komt gewoon over onze gemeente heen. Het gaat gewoon een keer fout,’ schrijft hij op Facebook. (Het Parool)

Bron: Luchtvaartnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland