32-jarige vrouw verrast door gewapende rover in haar slaapkamer te Paramaribo

moeder broer Suriname
Een vrouw uit Paramaribo kreeg de schrik van haar leven toen ze een gewapende man in haar slaapkamer zag.

[quads id=1]

Hij probeerde haar te wurgen en beroofde haar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hij ging ervandoor via een open raam. Kwam hij ook zo binnen?
Beroving in Paramaribo

Woningoverval Knippastraat te Paramaribo. De politie van Paramaribo kreeg zaterdagochtend een melding omtrent een overval in een woning aan de Knippastraat te Livorno.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de 32-jarige aangeefster was zij in diepe rust, toen zij plotseling wakker schrok en een man gewapend met een mes voor zich zag staan.

Terwijl ze sliep

Gelijk daarna wurgde hij de vrouw en hield het mes tegen haar buikstreek. Onder bedreiging van het mes beroofde hij het slachtoffer van haar geld. De buit betreft SRD 800. Op een gegeven moment begon het slachtoffer om hulp te roepen, waarna haar huisgenoten wakker werden.

[quads id=1]

De dader koos het hazenpad door via een open raam naar buiten te springen. De rover verliet de plaats te voet. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie van Livorno Paramaribo is belast met het onderzoek.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland