Doden na vliegtuig ongeluk – brandend vliegtuig moest noodlanding maken – buitenland (video’s)

vliegtuig crash
Wederom een vliegtuigongeluk in het buitenland. Op de foto zie je mensen die uit het brandende vliegtuig rennen om hun leven te redden.
Op de indrukwekkende videobeelden is te zien hoe het brandende vliegtuig een noodlanding maakt. Er zijn doden en gewonden gevallen Bekijk het bericht voor meer informatie’s en kijk ook naar de video’s. Wat is dat toch met vliegtuigen tegenwoordig?
Vliegtuig buitenland

Russisch vliegtuig maakt al brandend noodlanding, zeker 13 doden
Een Russisch vliegtuig heeft vandaag al brandend een noodlanding gemaakt in Moskou.

79 passagiers

Een deel van de 78 passagiers van de Sukhoi Superjet is geëvacueerd. Volgens staatspersbureau Tass zouden er dertien doden zijn gevallen.

Vijf mensen raakten gewond. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Op amateurbeelden is te zien hoe het vliegtuig al brandend over de landingsbaan raast en een stuk verderop in vlammen tot stilstand komt.

Grote vuurbal

Het vliegtuig was onderweg naar Moermansk in Rusland, toen het vlak na vertrek terugkeerde vanwege een kortsluiting in het elektrische circuit aan boord. Direct na de landing ontstond er een enorme vuurbal.

Bekijk hier de video’s:

Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland