Help, mijn hondje is gestolen te Kwatta Paramaribo – hij is erg ziek en heeft medicijnen nodig (foto’s)

Deze lieve, schattige kleine pup is gestolen in Paramaribo. Het is een kwestie van leven en dood want het hondje is erg ziek.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de zieke pup. Kijk ook naar de andere foto’s. Deel het met een ieder zodat het gezin hun hondje weer terug kan krijgen. Let op: Tipgever wordt beloond.

[quads id=1]

Hondje gestolen

Ons baby hondje (puppie) is gestolen op 30 april 2019 omgeving Soekhan Projekt te Kwatta in Paramaribo Suriname. Hy moet zyn medicynen innemen. Hy mag ook niet van alles eten omdat hy ziek en zwak is. Wy hebben hem al 2 maanden. We geven hem veel liefde en aandacht. Hy is n deel van ons geworden. Wy zorgen heel goed voor hem.

Infuus

Vandaag moest hy voor controle by de dokter komen. Hy heeft 1 week lang infuus gekregen. Als we hem niet terug vinden of krygen gaat hy dood gaan.

Ik vraag die persoon die hem heeft gestolen om netjes terug voor ons te brengen.

[quads id=1]

Beloning

Tipgever wordt beloond.

Ons contact nummers zyn: 8658490 en 7113409

Ik ben ook via Facebook te bereiken. Iedereen alvast bedankt voor het delen. Deel het aub met iedereen, We willen ons hondje weer thuis hebben zodat we hem verder kunnen verzorgen.
Bekijk hier wat foto’s:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland