24-jarige Shaquille doodgeschoten in Amsterdam Bijlmer (video’s)

overleden Amsterdam
De 24-jarige jongeman die is doodgeschoten in de Bijlmer heet Shaquille. Hij raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

[quads id=1]

De politie in Nederland is nog opzoek naar de twee verdachten. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Jammer hoor. Zo jong. Hij had nog een heel leven voor zich. RIP

[quads id=1]

Amsterdam Zuidoost

Shaquille (24) doodgeschoten in Amsterdam. In Amsterdam Zuidoost is gisteravond een man zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer, de 24-jarige Shaquille, is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Schietpartij

De schietpartij vond gisteravond plaats in de straat Hoptille in Amsterdam Zuidoost. De politie kreeg net voor 22.00 uur meerdere meldingen binnen van buurtbewoners dat er geschoten zou zijn. Ter plaatse troffen agenten de 24-jarige Shaquille zwaargewond aan op straat.

[quads id=1]

Reanimeren

Politiemensen moesten direct overgaan tot reanimatie. Vervolgens is hij met spoed over gebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam waar hij later alsnog is overleden aan zijn verwondingen.

overleden Bijlmer
Foto van Boevennieuws.pro

Bekijk hier de video’s over de schietpartij in Amsterdam:

[quads id=1]

De politie is nog opzoek naar de verdachten van deze gruwelijke schietpartij in Amsterdam Zuidoost. Bekijk onderstaand bericht op de website Boevennieuws voor meer informatie daarover:

Shaquille (24) doodgeschoten in Amsterdam

Eerdere berichten:

24-jarige doodgeschoten in Amsterdam – politie Nederland zoekt donkere en witte verdachte (video)

Bron Boevennieuws.pro
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland