24-jarige doodgeschoten in Amsterdam – politie Nederland zoekt donkere en witte verdachte (video)

Nederland Amsterdam

In Zuidoost Amsterdam in Nederland is donderdagavond even voor 22.00 uur een 24-jarige man neergeschoten.

[quads id=1]

Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en is later aan zijn verwondingen overleden.

Amsterdam in Nederland

Buurtbewoners hoorden schoten en schakelden de politie in. Ter plaatse troffen zij de zwaargewonde man aan. Hij werd ter plekke gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

[quads id=1]

De directe omgeving was lange tijd afgezet om verdachte sporen te vinden. De politie is op zoek naar getuigen die voor of tijdens het schietincident iets gezien hebben.

[quads id=1]

2 verdachten

Via Burgernet is er een signalement van de twee verdachten verspreid. Het zou gaan om een blanke jongen van 1,80 meter lang met donkere kleding. De andere dader die de politie zoekt is een donker getint persoon van 1,80 meter lang die ook donker gekleed is. De politie vraagt de daders niet zelf te benaderen, maar het alarmnummer te bellen.

Kijk hier naar foto’s en een video erover:

Nederland Amsterdam Nederland Amsterdam

[quads id=1]

Bron: Het Parool
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland