Politie Suriname houdt verdachte aan na bloederige roofoverval te Paramaribo

politie Paramaribo
Good Job KPS. Het lukte Gio om te vluchten na een bloederige roofoverval te Paramaribo waarbij meerdere mensen gewond raakten.

[quads id=1]

Maar de politie heeft hem aangehouden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.
Roofoverval Paramaribo

Voortvluchtige verdachte zaak Rolmaatstraat aangehouden. De 32-jarige Giovanni, S. alias “ Poke ”, is in de late avond van maandag 29 april door het Arrestatie Team (A.T.) aangehouden. Deze verdachte pleegde eerder in het jaar samen met de reeds in verzekering gestelde Romano S. een beroving aan de Rolmaatstraat.

[quads id=1]

Meerdere raakten gewond

Bij de beroving te Paramaribo ontstond er een gevecht tussen de criminelen en de huisbewoners, waarbij zowel Romano als een huisbewoner steekverwondingen opliepen. Giovanni zag kans weg te vluchten, waarna hij werd opgespoord.

politie Paramaribo

Aangehouden

De verdachte Giovanni wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven. Het gelukte het A.T. Giovanni na uitgewerkte informatie op 29 april aan te houden. Bij de voorgeleiding ontkende Giovanni iets te weten over het strafbare feit.

[quads id=1]

Hangende het verdere onderzoek is de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/03/11/steekpartij-tussen-bewoners-en-criminelen-in-huis-te-paramaribo-politie-suriname/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland