Politie bericht en uitgebreide foto sessie omtrent mogelijke drugs vliegtuig crash Suriname

Hierbij het officiële politie bericht omtrent de vliegtuig crash in Suriname. Een klein vliegtuigje is neergestort

[quads id=1]

Het lichaam van 1 persoon is aangetroffen. Het vliegtuigje is vermoedelijk een drugs vliegtuigje. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de uitgebreide fotosessie

Buitenlands vliegtuig afgebrand; vermoedelijke piloot overleden. Rechercheurs van de Narcotica Brigade kregen in de middag van dinsdag 30 april de melding, dat een vliegtuig was neergestort in het district Para Suriname en wel achter een particuliere racebaan. Dat het vliegtuig boven Surinaams grond gebied vloog zonder toestemming van de daartoe bevoegde autoriteiten.

[quads id=1]

Een onderzoeksteam bestaande uit politieambtenaren van de afdelingen: Narcotica Brigade, Kapitale Delicten, Forensische Opsporing, RBT Midden en de politie van Paranam te Suriname gingen naar de opgegeven locatie voor onderzoek. Leden van het Arrestatie- Team begaven zich ook ter plaatse.

Het vliegtuig was nagenoeg geheel afgebrand. In de directe omgeving van het vliegtuig werd het lijk van een man aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat deze man de piloot was. Op het ontzielde lichaam zijn onder andere persoonlijke bescheiden aangetroffen. Daaruit bleek dat de man in leven de Braziliaanse nationaliteit bezat.

[quads id=1]

De politie vermoed dat het vliegtuig gebruikt werd om illegale en/of criminele activiteiten te ontplooien. Een zo’n criminele activiteit is drugssmokkel. Politie ervaring leert dat criminelen via vliegtuigen illegale drug zoals cocaïne Suriname binnen smokkelt.

[quads id=1]

Leden van de Forensische Opsporing zijn bezig met een technisch onderzoek ten einde vast te stellen wat vervoert is in dat vliegtuig.

Bekijk hier de foto’s van Sadiq Ramdass. Let op de foto’s kunnen heftig overkomen:

Eerdere berichten:

Klein vliegtuigje neergestort in Suriname – ontzield lichaam gevonden (video)

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland