Home Overleden

Onze lobi sisa Hilda Koempai – Wielson uit Paramaribo is overleden (foto’s)

De mens wikt maar God beschikt
Rest in peace mi lobi sisa

Hilda Koempai – Wielson

Uit Paramaribo – Suriname

Wang Godsvrezend Vrouw.
Wang Vrouw sang altijd mi be abii Respect gii.
Wang Vrouw sang be mekii mi lafu te oe komopo a Kerk i go a ossu.
Wang Vrouw sang be lobii bolii ding Switie Njang(eten) a ding Kamp, lobii mekii switie sanii gi ung.
Wang vrouw anga Saka Fasii.
Wang Vrouw anga Tjapie Lobie.
Wang Piisiiii Vrouw abe de.

Vrouw Hilda, mja be denkii ing fii jii, Ma Gadu sabii…. Mja poii beebie ete takii i gwe fika joe Famii anga a Gemeente. Bika joe be ding bung Vrouw ainii a gemeente anga Tjaipi lobii, Godsvrezend….. en licht foe Gadu, die be shijn gii oming foe ainii a Gemeente, voor gii wi eke jeugdigen.
Oe sang tang membee joe.

Ding jeudigen fii fika ja.😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ik wens de Familie, de Gemeenten KFB en kennissen heel veel sterke

~ Shativha ~

Bekijk hieronder de foto’s. Daaronder de informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

overleden ParamariboU kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland