Ondernemer te Paramaribo beroofd van kluis met enorme inhoud – USD 200.000

kluis Suriname
Er is USD 200.000 gestolen van een ondernemer uit Paramaribo. Hij werd ’s nachts wakker van gestommel, Er waren rovers in zijn huis

[quads id=1]

Ze zijn ervandoor gegaan met de kluis. Tot nu toe zijn de daders nog onbekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. Dit moeten ze geweten hebben toch? Of niet?
Beroving Paramaribo

[quads id=1]
Kluis met USD 200.000 weggedragen bij inbraak te Paramaribo. De politie van Nieuwe Haven Suriname kreeg woensdagochtend omstreeks 05.00 uur een melding van een inbraak in een pand aan de Zwartenhovenbrugstraat niet ver van Dagblad Suriname. De inbrekers zijn via de derde verdieping de zaak c.q. het pand binnengedrongen.

[quads id=1]

Ondernemer uit Paramaribo

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de ondernemer uit Paramaribo dat hij omstreeks 05.00 uur waker werd door een gestommel. Hij keek in de richting vanwaar het geluid kwam en zag dat zaken waren kapotgeslagen. Uit vrees hield hij zich schuil in het pand.

[quads id=1]

Daders onbekend

Hij woont samen met nog drie anderen in het pand te Paramaribo. Na de daad zijn de inbrekers ervandoor gegaan met de kluis van de benadeelde, waarin hij USD 200.000 had bewaard. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De daders zijn vooralsnog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland