Vrouw opgesloten nadat intieme beelden van haar ex, een bekende zanger uit Paramaribo, op social media gepost zijn

zanger Paramaribo
De bekende zanger uit Suriname, GM, werd na het filmpje vorig jaar op social media in 1 klap ‘populairder’. Het was vermoedelijk zijn jaloerse ex die zijn ‘kloppende’ oh Fennie filmpje online zette.

[quads id=1]

De 50-jarige zanger heeft daarna publiekelijk  zijn excuses aangeboden. Hij heeft nu aangifte gedaan tegen zijn 60-jarige ex. De politie heeft haar opgesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is het terecht dat ze de bak in moet? Of moeten ze het in privésfeer oplossen?

[quads id=1]

Zanger uit Paramaribo

60-jarige vrouw in verzekering gesteld voor verspreiding intieme video zanger uit Paramaribo. De 60-jarige Lucia B. is zaterdag door de politie van Paramaribo aangehouden ter zake verspreiden van intieme beelden van een bekende zanger.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Vorig jaar en dit jaar maart zijn de beelden opnieuw via social media verspreid. De politie heeft de aangifte terzake opgenomen en heeft zaterdag 26 april de 60-jarige vrouw Lucia in verzekering gesteld. Zij ontkent de verwijten met klem, echter bevestigt zij wel bij de politie de beelden van haar bed partner, in deze de zanger G.M. uit Paramaribo , te hebben ontvangen, omdat zij na wilde genieten van die beelden. In vertrouwen heeft de zanger de beelden naar zijn bed partner gestuurd.

[quads id=1]

Nagenieten van de beelden

Hij is 55 en de vrouw bij de 60. Hij had reeds de eerste keer al het vermoeden wie deze beelden had verspreid, maar had daaraan geen ruchtbaarheid gegeven. Nadat de beelden wederom zijn gepost op social media maakte de aangever melding bij de politie, die op haar beurt de vrouw heeft opgespoord en aangehouden. “Ik ben in de fout geweest om die beelden voor haar door te sturen.

[quads id=1]

Excuses aangeboden

Ik verontschuldig me aan de gemeenschap en doe een beroep op anderen om dit niet te doen”, aldus de zanger. Deze beelden zijn gepost nadat de zanger een andere liefde kreeg, welke niet in goede aarde bij Lucia viel. Zij heeft toen de beelden in het openbaar gedeeld. In het belang van het onderzoek zit de 60-jarige in arrest. Zij wordt deze week voorgeleid.

Gerelateerde berichten:

Reactie Gordon Mac Donald over het “Ooooh Fennie” filmpje ~ Paramaribo

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland