Ose Jabini van Ashiana Paramaribo nu onderdirecteur van RGD Suriname (video)

FamilieNieuws Suriname
De 39-jarige Ose Jabini wordt de nieuwe onderdirecteur Verpleegkundige aangelegenheden van de Regionale Gezondheidsdienst Suriname te Paramaribo.

[quads id=1]

Jabini heeft al een mooi CV opgebouwd. De ziekenverzorger heeft zichzelf door hard werken en studeren kunnen upgraden tot directeur bij Ashiana. Waar hij, naar eigen zeggen, met een goed gevoel is vertrokken omdat hij veel veranderingen heeft kunnen doorvoeren. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de achtergrond van Ose. En kijk ook naar de video over hem. Is hij de perfecte man voor deze baan? Vast wel! Wij van FamilieNieuws wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging.

[quads id=1]

RGD Paramaribo

Ose Jabini (39) gaat vanaf donderdag aan de slag als de nieuwe onderdirecteur (OD) Verpleegkundige aangelegenheden van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Hij wordt ingewerkt door zijn voorganger, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Anderhalve week geleden werd Sebita Gopal aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van de RGD. Zij heeft overgenomen van Edwin Noordzee, die anders ingezet zal worden binnen het ministerie van Volksgezondheid.

[quads id=1]

Directeur Ashiana Paramaribo

Na drie jaar leiding te hebben gegeven aan het verzorgings- en verpleeghuis Ashiana te Paramaribo, is Jabini per 1 maart afgezwaaid. Hij heeft het roer overgedragen aan Christin Alspeer. Vanaf die dag heeft hij een rustperiode ingebouwd om donderdag vol frisse moed bij RGD te starten.

Jabini zegt dat er een beroep op hem is gedaan om leiding te geven aan het verpleegkundig deel van de RGD. Hij denkt dat hij is opgevallen door zijn manier van aanpak bij zijn vorige functie en de daarbij geboekte positieve resultaten. “In het leven moet je uitdagingen aangaan. Ik ga ze niet uit de weg, maar grijp ze aan.”

[quads id=1]

Uitdagingen aangrijpen

Jabini geeft aan dat communiceren zijn sterke zijde is als hij leiding geeft. “Als leidinggevende betrek ik altijd mijn medewerkers. In mijn functioneren pas ik altijd leiderschap toe. Medewerkers voelen zich gewaardeerd als ze betrokken worden.” Hij streeft ernaar om de betrokkenheid, kwaliteit en dienstverlening binnen RGD te verbeteren.

Jabini heeft eerder tien jaar gewerkt als ziekenhuisverpleger en bezit een bachelorgraad in verpleegkunde. Recentelijk behaalde hij zijn masters in Business and Management. Ook was hij onderwijzersmanager bij het Psychiatrisch Centrum Suriname en gaf voor korte tijd leiding aan de Esther Stichting.

Jabini blikt tevreden terug op zijn bijdrage die hij aan Ashiana heeft geleverd. “Ik heb heel veel veranderingen doorgevoerd bij de bejaardeninstelling ten opzichte van de manier waarop ik haar heb aangetroffen. Ik heb herstructureringen en transformatieprocessen doorgevoerd op verschillende afdelingen.”

[quads id=1]

Veel veranderingen doorgevoerd

Ook werden in zijn periode de keuken en de toiletgroepen van de bewoners gerenoveerd. Verder heeft Jabini gewerkt aan een strategisch plan voor Ashiana en verbetering gebracht in het imago van de instelling. “Kortom, ik ben met een gerust hart bij Ashiana Paramaribo vertrokken.”

In november vorig jaar had hij aan minister Cristien Polack van Sociale Zaken en Volkshuisvesting gevraagd om overplaatsing. Hij zei zich meer te willen bezighouden met beleidsaangelegenheden.

Video

Bekijk hier de video omtrent zijn vertrek bij Ashiana:

[quads id=1]

Geschreven door Naomi Hoever
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland