Onze prachtige kathedraal in Paramaribo nu duurzaam verlicht – kijk naar de mooie video

Paramaribo Suriname
Wat zijn we toch trots op onze prachtige kathedraal van Suriname. Een van de meest fascinerende en heilige gebouwen in het hart van de binnenstad van Paramaribo. Een  trekpleister voor toeristen.

[quads id=1]

Het grootste houten bouwwerk van Zuid-Amerika wordt vanaf nu duurzaam verlicht. En het ziet er ook prachtig uit. Kijk maar naar de mooie video erover.

[quads id=1]

Kathedraal Paramaribo

De Basiliek van de Sint-Pieter en Pauluskathedraal is nu prachtig verlicht. Eind 2018 ontwierp en implementeerde LEDSUR N.V. LED- verlichtingsoplossingen voor de kathedraal. Dankzij de verlichting wordt de unieke architectuur prachtig gepresenteerd.

Unieke architectuur

De Surinaamse Sint Petrus en Paulus kathedraal in Paramaribo is nu van led-verlichting voorzien. LEDSUR heeft de verlichting aan de buitenzijde van de kerk in de hoofdstad van Suriname geplaatst.

[quads id=1]

Paramaribo Suriname
Foto’s van de video

De Sint Petrus en Paulus kathedraal is een houten kathedraal in het centrum van Paramaribo die tussen 1883 en 1887 is gebouwd.

Grootste houten kerk

De kathedraal is geheel uit hout opgetrokken en behoort tot de grootste uit hout geconstrueerde kerken van Zuid-Amerika.

Bekijk hieronder de mooie video van de kerk met led-verlichting. Deel het met een ieder.

[quads id=1]

Geschreven door Edwin van Gastel
Bron: LED magazine

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland