Ondrobon Paramaribo wordt een goed overdekt busstation met schone toiletten

ondrobon Paramaribo
Suriname is goed bezig! Ook de bekende ‘Ondrobon’ te Paramaribo wordt mooier en functioneler gemaakt. Zowel voor bushouders als voor passagiers. Tevens komen er nieuwe toiletten zodat men niet zo ver hoeft te lopen.

[quads id=1]

En dankzij de overkapping worden passagiers niet nat als het regent. Je staat ook lekker in de schaduw te wachten en niet meer in de felle zon. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met een ieder! Mooi toch?
Ondrobon Paramaribo

Verfraaide ‘Ondrobon’ Paramaribo functioneel voor bussector. Het gedeelte van het busstation te ‘Ondrobon’, tussen de Fred Derby- en Zwartenhovenbrugstraat Paramaribo , wordt niet alleen verfraaid, maar ook functioneel ingericht voor de bussector.

[quads id=1]

Busstation Paramaribo

Satish Mohan, onderdirecteur Natte Civiel Technische Werken bij het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie, vertelt hierover meer aan het Nationaal Informatie Instituut (NII).

[quads id=1]

ondrobon Paramaribo

Het middenblok is opgesplitst in drie blokken die specifiek worden ingericht voor bussen. De bedoeling is het richtig ordenen van de bussector in Suriname. Ondrobong Paramaribo gaat dienen als één van de eerste pilots waar je goede en overdekte bus stopplaatsen hebt, met een overkapping.

Passagiers te Paramaribo

Deze overkapping zal zorgen voor beschutting van de passagiers tegen weer en wind. De overkapping van het eerste blok is bijna af en er is reeds een toiletgroep afgebouwd en opengesteld. Deze toiletgroep mag tegen een vergoeding van SRD 1,-, ook in de avonduren gebruikt worden.

[quads id=1]

De bedoeling was om het blok tussen de Waaldijk- en de Hofstraat te Paramaribo  ietwat eerder op te leveren, maar door een kleine vertraging in de afwerking is men ietwat laat op schema. De planning is om dit blok over twee weken af te ronden. Op dit emplacement komt ook een toilettengroep, zodat de passagiers niet ver hoeven te lopen om gebruik te maken van het toilet.

[quads id=1]

Snel afronden

In de eindsituatie zal het busverkeer op het emplacement, zodanig geregeld zijn dat men precies weet in welk blok welke bus stopt. De aannemer is gevraagd de werkzaamheden vlot af te ronden, om het ongerief voor de samenleving zo spoedig mogelijk tot het verleden te laten behoren.

Bron DeBoodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland