Klein vliegtuigje neergestort in Suriname – ontzield lichaam gevonden (video)

vliegtuig Suriname
Heftig hoor!! vliegtuigcrash in Suriname. Het betreft een klein vliegtuigje. Er is ook een lichaam gevonden.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Zou het een drugs vliegtuigje zijn geweest?
Vliegtuig Suriname

Manschappen van de politie en andere veiligheidsdiensten zijn bezig met onderzoek naar een Cessna die is neergestort in Brokopondo Suriname.

[quads id=1]

Piloot overleden

Het toestel crashte dinsdag in de buurt van de racebaan van de Suriname Motor Sportpark, nabij mast 35. De piloot liet daarbij het leven.

Naar verluidt is het lichaam van de piloot gevonden in de omgeving van het uitgebrande toestel in Suriname.

[quads id=1]

Drugsvliegtuigje?

Er zijn aanwijzingen dat het om een Braziliaans vliegtuig moet gaan en het vermoeden bestaat dat het om en drugstoestel gaat, aangezien de autoriteiten niet op de hoogte waren dat het in het Surinaamse luchtruim was.

Dit type toestel wordt veelvuldig gebruikt om drugs te droppen. Het vermoeden bestaat dat het toestel kort voor het landen of na het opstijgen problemen moet hebben gehad en poogde op de racebaan te landen.

[quads id=1]

Onderzoek gaande

Op dit moment is er nog weinig informatie beschikbaar, aangezien de manschappen nog op de plek bezig in Suriname zijn met het onderzoek.

Bekijk hier een video ervan:

vliegtuig Suriname

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland