Gezin van 5 dakloos geworden door enorme brand in Suriname – woning was NIET verzekerd (deel de video)

brand Suriname
Wat een vreselijke toestand voor dit gezin uit Suriname. Een harde knal gevolgd door een enorme vuurzee. Ze zijn alles kwijt. Hun huis plus inboedel is in 1 klap verdwenen.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de brand. Bekijk tevens de video van Stichting Amor Vitae. Deel het met iedereen want het gezin kan wel wat hulp gebruiken. De woning was namelijk niet verzekerd tegen brand. Het lijkt erop dat weinig mensen dit doen? Denken we dat brand ons nooit gaat overkomen? Of kunnen we de verzekering gewoon niet betalen?

[quads id=1]

Brand Suriname

Gezin van vijf dakloos door woningbrand. Een gezin van vijf is op maandag 29 april dakloos geworden. Hun houten woning aan de Domburg Middenweg is tijdens hun afwezigheid totaal afgebrand. De oorzaak van de woningbrand is nog onbekend.

Hele inboedel verloren

De politie van het ressort Domburg werd door het Command Center ingeschakeld voor de woningbrand. Daar aangekomen stond de woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten in lichterlaaie.

brand SurinameDe Brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. De gehele inboedel alsook een nieuwe bromfiets zijn verloren gegaan.

[quads id=1]

Een harde knal

Volgens verklaring van een neefje die eveneens op het adres woont, waren er drie houten woningen op het perceel. Op een bepaald moment hoorde hij vanuit zijn woning een harde knal. Hij kwam naar buiten en zag dat de woning waarin het gezin van vijf verbleef in brand stond en sloeg gelijk alarm.

brand Suriname

De twee andere woningen hebben schroei schade opgelopen. Er deden zich verder geen persoonlijke ongelukken voor.

[quads id=1]

Niet verzekerd

De woning was niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing en de politie van het ressort Domburg te Suriname zijn belast met het onderzoek van deze brand.

Bekijk hier de video:
De stichting Amor Vitae uit Suriname is langs geweest en de woordvoerder Revelino Eijk heeft daar een gesprek met de familie gehad. Deel het met een ieder want samen kunnen we het verschil maken!

[quads id=1]

Bron: KPS en Facebook Gail Eijk
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland