64-jarige Nederlandse vrouw met coke in haar koffer gepakt op de luchthaven – Paramaribo

Paramaribo Amsterdam

Een 64-jarige Nederlandse dame was op weg van Paramaribo naar Nederland. In haar koffer had ze een aantal kilo’s coke.

[quads id=1]

De reis ging helaas niet door. Ze werd namelijk gepakt door het BID team te Zanderij. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Mensen durven echt kansen te nemen. En dat op deze leeftijd?

[quads id=1]

Paramaribo naar Amsterdam

Bejaarde drugssmokkelaarster aangehouden door BID team. Het Bestrijding Internationale Drugs Team ( BID-Team) heeft op dinsdag 23 april de 64-jarige Nederlandse passagier Antoinette, B. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade.

[quads id=1]

Coke in haar koffer

Antoinette stond op vertrek van Paramaribo naar Nederland. Tijdens controle werden in haar reiskoffer pakjes met cocaïne met een gewicht van 6,5 kilogram aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft zij verklaard dat zij op de luchthaven de drugs van een onbekende manspersoon kreeg, om die vervolgens mee te nemen naar Nederland.

[quads id=1]

Opgesloten

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de seniorenburger Antoinette in verzekering gesteld.

Foto is een voorbeeldfoto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland