Problemen in een ziekenhuis te Paramaribo nadat vrouw afscheid wil nemen van haar overleden man (video’s)

ziekenhuis Paramaribo
We hebben bijna allemaal wel het bericht gelezen over de vrouw die vorige week op wreedaardige wijze gekapt is door haar man te Kwatta in Paramaribo. Hij werd boos omdat hij de slaapkamer niet in mocht.

[quads id=1]

De man, die vermoedelijk dacht dat hij zijn vrouw had vermoord, dronk een verdelgingsmiddel en kwam te overlijden in het ziekenhuis.
Ziekenhuis Paramaribo

De vrouw die er ernstig aan toe was werd opgenomen in het ziekenhuis te Paramaribo en kreeg de nodige hulp. De man zou gecremeerd worden en de vrouw verzocht het ziekenhuis om afscheid te gaan nemen van haar man. En toen begonnen de problemen. Er wordt gezegd dat het ziekenhuis verkeerd heeft gehandeld. Maar is dat echt zo? Kijk naar de video’s en beoordeel zelf.

[quads id=1]

ziekenhuis Paramaribo

Afscheid nemen

Niet een ieder zal het begrijpen, maar de man en vrouw waren 15 jaar samen en dit is wat ze graag wilde. Ze is gegaan, maar daarna begonnen de problemen in het ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Begeleiding van haar broer

Een broer die haar begeleidde heeft veel van de gesprekken tussen hem en het ziekenhuis in Paramaribo opgenomen en op social media geplaatst. Bekijken jullie hieronder de video’s daarvan. Had de vrouw niet moeten weggaan? Had ze gewoon toestemming moeten krijgen van het ziekenhuis? Of heeft het ziekenhuis gelijk om haar te ontslaan? Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de patiënt en als je weggaat zonder toestemming dan houdt die verantwoordelijkheid op. Wie is er fout?

Video’s

Bekijk hier de video’s:
Deel 1

[quads id=1]

Deel 2:

Eerdere berichten:

Man kapt vrouw te Kwatta in Paramaribo omdat hij de slaapkamer niet in mocht

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal en de video van de broer over zijn zus gepubliceerd. Dit is hun mening en hun eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Dank u wel. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Want we plaatsen deze verhalen NIET om Suriname af te kraken. Absoluut niet!! We gaan voor een beter Suriname. Als iets niet goed is mag dat gezegd worden. Maar als iets wel goed is, moet dat ook gezegd worden!

Hebben jullie de video gezien? Geef jullie mening erover. Comment & Share. Heb je ook een vervelende / goede ervaring die je anoniem wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!