Man uit Paramaribo slaat vrouw in elkaar wegens overspel

vrouw Paramaribo
Jaloezie is echt een gevaarlijk ding hoor. Sommige mannen geloven gewoon in hun eigen onzekerheden.

[quads id=1]

Deze man is ervan overtuigd dat zijn vrouw voor hem uitloopt. Hij kon zichzelf niet beheersen en sloeg haar in elkaar. Ze raakte gewond en schakelde de politie in. Zomaar want ze loopt helemaal niet uit.

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

Man slaat vrouw wegens overspel. De politie van Paramaribo heeft een man donderdag in de kraag gevat voor mishandeling. Hij zou zijn vrouw hebben geslagen.

vrouw Suriname
Voorbeeldfoto van Charisma News

[quads id=1]

Hij vermoedde dat de vrouw voor hem uitloopt wat de reden was dat hij haar begon te slaan. Het slachtoffer liep lichte letsel op en ging naar de politie. Zij deed aangifte waarna de politiemannen de verdachte hebben aangehouden.

Mishandeling en bedreiging

De vrouw gaf aan dat de man haar ook heeft bedreigd. De verdachte uit Paramaribo bekende na zijn arrestatie schuldig te zijn aan de mishandeling en bedreiging. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Ze loopt niet uit

De vrouw vertelde de politie van Paramaribo dat de beschuldiging van de man naar haar toe niet klopt

Voorbeeldfoto van Charisma News
Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland