Huis van vrouw in Suriname in brand gestoken terwijl ze binnen zat

brand Suriname
De vrouw uit Suriname, die gelukkig met behulp van omstanders de brand op tijd kon blussen, vermoedt dat haar ex schoonfamilie achter de brand zit.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Het was duidelijk brandstichting. Terwijl ze in huis was. Betekent dit dat die mensen haar dood wilde hebben?
Brand Suriname

Woning Welgedacht A bijna in vlammen opgegaan. De politie van Wanica kreeg in het weekend een melding van een brandstichting aan de Welgedacht A-weg. Ter plaatse aangekomen werd de aangeefster aangetroffen.

[quads id=1]

Brandstichting

Zij verklaarde dat kwaadwilligen geprobeerd hebben haar woning in brand te steken. Het slachtoffer was thuis en mede door hulp van omstanders heeft zij snel het vuur kunnen doven. Het gordijn van de woonkamer vatte vlam.

Familie van haar ex

Toen de politie het huis binnen ging, rook de woning naar brandstof, vermoedelijk gasoline. De politie heeft de aangifte opgenomen en is bezig de dader(s) op te sporen. Volgens de aangeefster uit Suriname moet de familie van haar ex meer afweten van de brandstichting.

[quads id=1]

Brand binnen

De woonkamer, te weten bankstellen, gordijnen en vloermatten, zijn verloren gegaan door de brand. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland