Dit heeft een tehuis in Paramaribo met mijn moeder gedaan – Dan vragen ze maandelijks 500 euro

moeder Paramaribo
Lieve familie, vrienden en kennissen in Paramaribo en Suriname. Willen jullie dit lezen.

[quads id=1]

Zeer belangrijk en zoveel mogelijk delen. Ik wil dat de hele wereld weet wat dit tehuis doet met ouderen. Het gaat om een een tehuis voor ouderen in Suriname.
Tehuis Paramaribo

Maar het is een ZEER SLECHT tehuis. Oudjes worden daar niet goed behandeld en verzorgd. En ze vragen maandelijks een bedrag van 500 euro en nog een borgsom van 500 voor een kamertje met een kast.

[quads id=1]

De faciliteiten daar zijn zeer slecht. De badkamers waar de oudjes in gedoucht moeten worden zijn smerig. De kleding van de oudjes worden bij elkaar gewassen en niet apart en dat is niet alles. De kledingstukken van de ouderen zijn vaak zoek en worden in andere kasten van oudjes gestopt.

Oud brood

De boterhammen van wat wij vernomen hebben zijn oud en droog. Mijn moeder heeft er vaak over geklaagd en at zeer slecht. De oudjes worden ruw en op ongepaste manier behandelt. De afgelopen 2 weken was de bezetting van personeel 2 op 25 oudjes. Oudjes werden verwaarloosd en aan hun lot overgelaten.

[quads id=1]

Te weinig personeel

Mijn moeder die ook daar lag moesten wij met spoed vandaar weghalen. Zij lag daar voor 2 weken waarvan wij dachten dat zij kon revalideren na een heupoperatie en een breuk aan haar bovenbeen.

Zij is van het ziekenhuis te Paramaribo met een heel klein doorlig wond naar dit tehuis gebracht. Op de site staat alles mooi en geweldig neergezet. Maar niets is waar het op lijkt.

Heel veel pijn

Zij moest daar verder behandeld worden door een van de verpleegkundigen die volgens zeggen, gespecialiseerd is. Niets is daarvan terecht gekomen. Mijn moeder heeft al die tijd veel pijn geleden en zat vaak te huilen van de pijn en kon haast niet zitten. Bij het vragen en informeren over hoe of wat er aan de hand is en als mijn moeder wel goed behandeld wordt en verzorgd, werd er alleen maar van ja geknikt.

[quads id=1]

Schoonzus uit Paramaribo

Mijn schoonzus uit Paramaribo die een goede band met mijn moeder heeft vond het al vreemd dat mijn moeder zoveel pijn had. Mijn moeder smeekte en vertelde haar verhaal. Mijn schoonzus dwong mijn moeder om haar hart uit te luchten. Met veel moeite kon mijn schoonzus kijken naar de plekken waar zij vreselijke pijn had. Tot haar grote verbazing kwam zij er achter dat mijn moeder haar doorlig wond groter was geworden en vreselijk stonk en niet verzorgd was. 😭😭😭😱😨😪.

Nieuwe wondjes

Maar dat is niet alles. Mijn moeder kreeg een wond erbij. Deze wond heeft zij in de 3 weken dat zij daar lag aan haar hiel opgelopen.

Met veel pijn en verdriet moesten wij met spoed haar vandaar vervoeren naar de huisarts in Paramaribo die vreselijk schrok van haar toestand. Hij vroeg gelijk waar en in welk tehuis mijn moeder ondergebracht was. En kon zich niet voorstellen dat de wond er zo uitzag .

Er moest over en weer gebeld worden om alles zo snel mogelijk te regelen, zodat zij geholpen kon worden. Wij van de familie vinden dit onacceptabel en vinden dat de wereld dit moet weten. Please! Deel dit bericht aan de hele wereld zodat ze kunnen zien hoe dit tehuis met oudjes omgaat. Dit kan zo niet door gaan.😭😭😭😢😢😥😢😤😤😤 Groeten van SD

[quads id=1]

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van SD over een tehuis in Paramaribo gepubliceerd. Dit is haar mening en haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Dank u wel. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Want we plaatsen deze verhalen NIET om Suriname af te kraken. Absoluut niet!! We gaan voor een beter Suriname. Als iets niet goed is mag dat gezegd worden. Maar als iets wel goed is, moet dat ook gezegd worden!

Heb je het verhaal gelezen? Geef jullie mening erover. Comment & Share. Heb je ook een vervelende / goede ervaring die je anoniem wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

Gerelateerde berichten:

[quads id=1]

Mijn moeder is dood – ze heeft vreselijk geleden in het ziekenhuis in Suriname

Ook mijn moeder is onnodig dood gegaan in een ziekenhuis te Paramaribo – Ze moest eigenlijk nog leven

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig