Chandra uit Paramaribo: ‘Ik ben eindelijk slank’ – Afvallen in Suriname

afvallen Paramaribo
Chandra uit Paramaribo is eindelijk afgevallen. En ze raadt een ieder, die te dik is, aan om dat ook te doen.
Bekijk het bericht om te lezen hoe Chandra zich nu voelt. Woon je ook in Suriname? Kijk dan wat ze heeft gedaan en wellicht heb je ook interesse. Of is dik zijn ook gewoon mooi en is afvallen niet nodig?
Chandra uit Paramaribo

Fantastisch! Ik wist nooit hoe goed het voelde om een slanke vrouw te zijn
“Nooit heb ik mij zo mooi gevoeld. Zo vrij, gezond, slank en mooier door het leven gaan is fantastisch.

Ik ben zoveel gelukkiger nu. Nee, eigenlijk ben ik nu pas gelukkig. In mijn periode als dik kind en jonge vrouw heb ik mij nooit gelukkig gevoeld. Het was altijd zeer ongemakkelijk”, zegt de 34- jarige Chandra uit Paramaribo aan GFC Nieuws.

“Ik weet nog dat ik met kleren aan in Cola kreek ging zwemmen omdat ik mij diep schaamde voor zoveel vet dat overal uitpuilde. Mijn buik die wel een half meter naar buiten leek te hangen. Vreselijk, het was allemaal zo ongemakkelijk”!

Met kleren aan zwemmen

Volgens Chandra woog zij langere tijd meer dan 90 kilo. “Het leven als dik persoon was helemaal niet prettig. Ik voelde mij eigenlijk licht gehandicapt en veel leuke dingen in het leven gingen aan mij voorbij”.

De jonge vrouw uit Paramaribo weegt nu iets meer dan een een derde minder, weegt nu 58 kg en zegt dat ze aan een nieuw veel beter leven is begonnen.

Beter leven door afvallen

“Door een speciale kuur bij Constantin met Grannur in combinatie met Gemberslank en HIIT ben ik in een korte tijd meer dan een derde van mijn lichaamsgewicht kwijtgeraakt en heb nu een beter en nieuw leven gekregen. Mensen die niet met overgewicht te maken hebben kunnen het zich niet voorstellen”, vervolgt ze opgetogen.

Mooie kleren kopen

“Ik kan nu gewoon binnenlopen in elke boetiek om mooie kleren te kopen. Dat kon voorheen echt niet. Het was een drama want de kleding zat niet mooi toen ik 90 kg woog. Het was simpelweg niet om aan te zien in de spiegel als ik een jurk aanhad en mijn buik puilde vreselijk uit”.

“Nu krijg ik alleen maar complimenten van een ieder uit mijn omgeving. Ik ga tegenwoordig zelfs in een badpak zwemmen in Torarica en voel mij supermooi! Dat was eerder echt onmogelijk”.

Veel gezonder

“Ik voel mij bovendien veel gezonder, mooier en geniet echt veel meer van het leven. Ik raad een ieder die te dik is aan om er wat aan te doen. Je kan veel meer genieten van het leven als je slank bent”, aldus het advies van Chandra.

Een ervaren Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin die Chandra begeleidt beaamt de gezondheids- en andere voordelen van afslanken. “Dik zijn kan een heleboel problemen met zich meebrengen. Het is zeer ongezond en daarenboven helemaal niet mooi”, stelt de ervaren expert.

Wil je ook zo slank worden als Chandra? Klik dan hier
http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/